Wie zijn onze SPREKERS ?

Alleen het beste is goed genoeg voor onze gewaardeerde klanten en dat vertaalt zich in onze samenwerking met premium leveranciers. Tijdens ons jubileum evenement slaan we de handen ineen met enkele vooraanstaande namen, waaronder Microsoft, HOLM Security, DELL Technologies en N-able/Cove Data Protection.

Microsoft

… zal je niet alleen inspireren met waardevolle inzichten, maar ook voorzien van handige tips en tricks om de productiviteit binnen organisaties naar nieuwe hoogten te tillen. Ontdek de nieuwste innovaties, waaronder boeiende AI-toepassingen en de revolutionaire Copilot-functionaliteit.

HOLM SECURITY

In een tijd waarin cybercriminaliteit als een ware industrie floreert, neemt onze partner HOLM security je mee op een reis door de nieuwste strategieën en technologieën die cruciaal zijn om je online verdediging te versterken. Een onmisbare sessie in het digitale tijdperk.

DELL TECHNOLOGIES

Vanuit DELL Technologies mag je een boeiende sessie verwachten, waarin niet alleen de schijnwerpers worden gericht op populaire apparaten, maar ook op duurzaamheid en energiebesparing. Een uitgelezen kans om meer te weten te komen over de evolutie van premium devices.

Samengevat: een veelbelovend evenement dat alle hoeken verkent van vooruitstrevende technologieën en slimme oplossingen.

Meld je snel aan!